werkgeluk

in drie stappen naar nieuwe energie in jouw bedrijf
1.jouw werkwens & voorbereiden
 • Via het contactformulier of mail laat je mij weten wat jouw werkvraag/-wens is.
 • Per mail krijg je een link het werkvragen formulier.
 • Jij beantwoord de werkvragen, stuurt mij de benodigde informatie toe. Zo kunnen we goed beoordelen of jouw werkvraag past bij mijn diensten en kunnen we de intake voorbereiden.
 • Ik bereid me voor met het maken van een bedrijfs analyse.
 • Jij verzamelt ideeën en vragen.
2.analyse en inventarisatie
 • We gaan in gesprek over jouw onderneming, jouw werkwens en waar je de energie (weer) wil laten stromen. (Deze afspraak kan zowel online/offline plaatsvinden.)
 • We bespreken de bedrijfsanalyse en kijken naar je krachten en ontwikkelpunten.
 • We gaan onderzoeken wat je aanspreekt, waar je voor staat en wat jou representeert.
 • Met de verzamelde informatie kan ik je een passend aanbod doen en na akkoord van beide kanten gaan we met vervolgstappen aan de slag!
3.aan de slag
 • Afhankelijk van de opdracht hebben we contactmomenten online / offline.
 • We maken altijd eerst een plan van aanpak. Wie doet wat en wanneer moet het af zijn. Dit doen we eventueel m.b.v. het programma Trello.
 • Alles wat we bespreken wordt schriftelijk vastgelegd.

☝🏼voor de intake/analyse reken ik €195 (excl. btw). Bij een (vervolg)opdracht voor een werkgeluk advies worden deze kosten in mindering gebracht.

👉🏼Je kunt op basis van een los project, een vast werkonderdeel of als maatwerk traject zakelijk met mij samenwerken. Lees er hieronder meer over…

vanaf €130

waarom kiezen voor werkgeluk advies?

samenwerken voor een betere werkflow

Als creatieve/bewuste ondernemer wil je dat het werk dat je levert zo compleet mogelijk is. Je hebt daardoor 1001 dingen te doen. Je kunt je energie overal in stoppen… Maar wat doe je het liefst? Waar ben je goed in? Wat vind je minder leuk? Of lastig en moet je er eerst zoveel tijd en energie in stoppen om het jezelf aan te leren?

Wil jij jouw onderneming runnen op een manier die past bij jouw energie, die uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat? Dan is het belangrijk dat je jezelf goed kent.

Het is niet natuurlijk om in alles even goed te zijn…

Voor het ervaren van harmonie & balans in jouw werk heb je verschillende aspecten nodig. Ook hier kun je veel kennis halen uit de elementenleer met de 5 vormen van energie. Waar liggen jouw krachten? Waar heb je je te ontwikkelen? Waarin wíl je je ontwikkelen? Wat heb je nodig om aangereikt te krijgen en hoe herken je die signalen?

Op basis van jouw energetisch profiel maken we inzichtelijk wat jouw kracht- én ontwikkelpunten zijn en begeleid ik jou op maat naar een betere werkflow.

Misschien heb jij al best een goed beeld wat je missie en werkwijze is, maar heb je nog steeds niet genoeg klanten om te kunnen spreken van een gezond financieel bedrijf. Of lukt het je prima om klanten te vinden maar werk je als een kip zonder kop en word je moedeloos van het feit dat je steeds over je eigen grenzen gaat? Misschien heb je het allemaal wel op orde, maar voelt er gewoon iets niet helemaal passend meer of heb je simpelweg gewoon geen zin meer in sommige onderdelen van jouw werk.

Het maakt helemaal niet uit wat jouw reden is dat je al tot hier aan het lezen bent… jij bent een mens en mensen zijn ervoor gemaakt om samen te werken. Om ons in balans te voelen hebben we tegenhang nodig. Yin én Yang.

Het is dus fijn als er een paar extra ogen met je meekijken en een paar extra handen die je helpen het resultaat te krijgen dat jij voor ogen hebt.

Ik kan die paar extra paar 👀 & 👐🏼 voor jou zijn. Een freelance collega die je ondersteunt op de gebieden waar jij het nodig hebt, wel wat hulp in kunt gebruiken of simpelweg geen zin in hebt. Dit kan op projectbasis, per werkonderdeel of middels een maatwerk traject zijn.

Wat kunnen mijn 👀 en 🤲🏼 voor jou betekenen?

👉🏼 jouw visuele werkpresentatie vormgeven.
Jij levert mij de inhoud. Ik transformeer het tot een persoonlijke en pakkende visuele presentatie die jouw werk ondersteunt én indruk maakt op jouw klanten. Ik kan je per project hierin ondersteunen óf ontwerp voor jou een template waarin je zelf de inhoud kunt toevoegen.

👉🏼 interieurtekeningen.
van jouw project in 2D, zoals een plattegrond plattegrond of een wandaanzicht. Een 3D perspectief schets is ook mogelijk. Je kunt deze in zwart wit óf kleur aangeleverd krijgen.

👉🏼 een Feng Shui analyse van de plattegrond van jouw klant.
Ben jij een interieurprofessional, architect, lichaamswerker, levensstijlcoach of een ander beroep waarbij je graag holistisch en bewust te werk gaat? Kijk dan eens naar het complete plaatje van je klant door ook naar de basis van iemand z’n leven te kijken. Het leven thuis. Uit een Feng Shui analyse van de woning van je klant kun je ongelofelijk veel informatie halen om hem/haar passend te begeleiden naar meer harmonie in zijn/haar leven.

👉🏼 brainstormen over de oplossingen in jouw project.
Soms loop je in een project even vast. Geen inspiratie. Het stroomt even niet. Dan kan het fijn zijn om met een ‘collega’ te sparren. Je laat me zien wat je al hebt, ik kijk ik met andere ogen en een creatief brein naar jouw project en je zult zien dat het weer gaat stromen. Misschien is een uur voor jou al genoeg? Meer kan natuurlijk ook!

👉🏼 compleet traject: TIP & ‘jouw bedrijf’
In dit traject begeleid ik jou naar een werkvorm die voor jou werkt. Ik zal steeds de verbinding leggen tussen jouw profiel, jouw wensen, jouw doelen en de vijf elementen (die staan voor optimale balans en harmonie).
We doorlopen een stappenplan op basis van de vijf vormen van energie waarbij we werken aan:

 • helderheid in je missie & diepe wensen(water)
 • nieuwe ideeen & doelen stellen (hout)
 • zichtbaarheid & merkidentiteit (vuur)
 • concreet maken (aarde)
 • richting & duidelijkheid in je werkwijze (metaal)

Omdat we op basis van jouw persoonlijke energetisch nine star ki profiel werken zal dit een traject op maat zijn. Jouw kracht- en ontwikkelpunten vormen de inhoud van het traject. Op verschillende lagen zul jij dus werken aan je fundament. Door je bewust te worden welke processen jou beïnvloeden, wat jij hebt te bieden en op welke punten je je mag ontwikkelen zul je je bedrijf kunnen gaan runnen zoals jij dat wilt. Waar jij je goed bij voelt en waar je zelf ook weer kracht uit haalt. Vanuit die kracht kun jij anderen weer gaan helpen!

Belangrijk om te weten!
 • Tarieven zijn exclusief 21% BTW.
 • Het gaat hier om creatieve processen. Ik ben geen VA die je administratie of boekhouding doet, daar zijn andere mensen weer heel goed in.

wat heb jij nodig voor meer flow in je werk?

laten we aan de slag gaan!
wat is feng shui & nine star ki?