contact met tip

Heb je een vraag? Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Misschien vind je het antwoord bij de veelgestelde vragen hieronder. Stuur me anders gerust een berichtje via het contactformulier, per mail of via whatsapp. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

vragen?

In principe werk ik volgens een vast systeem, ik geloof namelijk dat ik jou het beste kan helpen als we allebei helder hebben wat we van elkaar kunnen verwachten.

Maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Stuur me gerust en mailtje of vraag om een belverzoek, dan gaan we kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Dat is afhankelijk van het type project.

Bij twee uur TIP is dat altijd hetzelfde, je ontvang binnen 3 dagen het verslag van het huisbezoek.

Bij een Feng Shui advies is dat afhankelijk van de hoeveelheid ruimtes die je wil betrekken in het advies. Gemiddeld zo’n 3 weken per ruimte.

Bij een interieuradvies is dat afhankelijk van de hoeveelheid ruimtes waar je advies voor wil en of we afhankelijk zijn van andere partijen. Het advies zelf kost ca. 6 weken om te voltooien.

Op werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9:00 – 17: 00. In overleg is het ook mogelijk om op zaterdag af te spreken.

Ik werk in regio Arnhem, Nijmegen e.o. Maar in overleg ben ik ook bereid om verder te reizen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor online advies!

Allereerst hopen we dat dat niet het geval is.
Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat we open met elkaar communiceren. Jij deelt wat jij denkt en ik deel wat ik denk. Vanuit deze open verbinding komen we samen tot een oplossing.

Ook is het goed om te weten dat ik jou geen compleet plaatje voorschotel. Ik geef je advies en dat doe ik op een bewuste manier, namelijk jou bewust maken wat jij graag in je huis wil veranderen. Op basis van jouw informatie, wensen en doelen deel ik mijn tips & kennis met je en probeer ik zo veel mogelijk op maat een advies voor jou uit te werken. Uiteindelijk ligt de verantwoording bij jezelf of je het advies wil uitvoeren.

Twee uur TIP is gericht op kleine aanpassingen, zoals een nieuw kleurtje op de muur of een inspiratiesessie waarin ik met je meedenk wat er allemaal mogelijk is. Het is een mini-advies en je krijgt 1 optie uitgewerkt.

Wil je meerdere dingen in je interieur veranderen en wil je daarin begeleid worden, dan is een interieuradvies beter passend. We kijken naar verschillende mogelijkheden en je krijgt van alle onderdelen meerdere opties compleet uitgewerkt.

Heb je twijfels? Vraag dan gerust eerst een gratis intakegesprek aan. Dit kan zowel bij jou thuis als online.

close

Neem alvast een kijkje in het intakeformulier


en ervaar hoe het beantwoorden van deze vragen jou al kan helpen bij het maken van bewuste keuzes & concrete plannen.