contact met tip

Ben je klaar voor nieuwe energie in jouw omgeving? Boek hier jouw advies.

Of heb je een vraag? Misschien vind je het antwoord bij de veelgestelde vragen hieronder. Stuur me anders gerust een berichtje via het contactformulier, per mail of via whatsapp. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

vragen?

In principe werk ik volgens een vast systeem, ik geloof namelijk dat ik jou het beste kan helpen als we allebei helder hebben wat we van elkaar kunnen verwachten.

Maar er zijn natuurlijk uitzonderingen. Stuur me gerust en mailtje of vraag om een belverzoek, dan gaan we kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Dat is afhankelijk van het type project.
Bij iedere dienst staat ingevuld wat de gemiddelde tijd is voor het betreffende advies.

Op werk maandag t/m vrijdag. In overleg is het ook mogelijk om op zaterdag af te spreken.

Ik werk in regio Arnhem, Nijmegen e.o. Maar in overleg ben ik ook bereid om verder te reizen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor online advies!

Allereerst hopen we dat dat niet het geval is.
Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat we open met elkaar communiceren. Jij deelt wat jij denkt en ik deel wat ik denk. Vanuit deze open verbinding komen we samen tot een oplossing.

Ook is het goed om te weten dat ik jou geen compleet plaatje voorschotel. Ik geef je advies en dat doe ik op een bewuste manier, namelijk jou bewust maken wat jij graag in je huis wil veranderen. Op basis van jouw informatie, wensen en doelen deel ik mijn tips & kennis met je en probeer ik zo veel mogelijk op maat een advies voor jou uit te werken. Uiteindelijk ligt de verantwoording bij jezelf of je het advies wil uitvoeren.

Een TIP consult is gericht op kleine aanpassingen, zoals een nieuw kleurtje op de muur of een inspiratiesessie waarin ik met je meedenk wat er allemaal mogelijk is aan de hand van de huisscan die je al hebt afgenomen. Het is een mini-advies en je krijgt 1 optie uitgewerkt.

Wil je meerdere dingen in je interieur veranderen en wil je daarin begeleid worden, dan is een Feng Shui analyse met opvolgend interieuradvies beter passend. We kijken naar verschillende mogelijkheden en je krijgt van alle onderdelen meerdere opties compleet uitgewerkt.

Heb je twijfels? Vraag dan gerust om eerst even te bellen.