contact met tip

Ben je klaar voor nieuwe energie in jouw omgeving? Boek hier jouw advies.

Of heb je een vraag? Misschien vind je het antwoord bij de veelgestelde vragen hieronder. Stuur me anders gerust een berichtje via het contactformulier, per mail of via whatsapp. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

vragen?

Ik werk graag met één van de pakketten, ik geloof namelijk dat ik jou het beste kan helpen als we allebei helder hebben wat we van elkaar kunnen verwachten. Sluit dit niet helemaal aan op jouw wensen? Dan maak ik graag een offerte voor jou op maat. Stuur me gerust en mailtje of vraag om een belverzoek, dan gaan we kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Dat is afhankelijk van het type project. Omdat ieder project anders is het veelal maatwerk. Na onze eerste afspraak kan ik je vaak een goede indicatie geven qua tijd.


Ik werk maandag t/m vrijdag. In overleg is het ook mogelijk om op zaterdag af te spreken.

Ik werk in regio Arnhem, Nijmegen e.o. Maar in overleg ben ik ook bereid om verder te reizen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor online advies!

Allereerst hopen we dat dat niet het geval is.
Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat we open met elkaar communiceren. Jij deelt wat jij denkt en ik deel wat ik denk. Vanuit deze open verbinding komen we samen tot een oplossing.

Ook is het goed om te weten dat ik jou geen compleet plaatje voorschotel. Ik geef je advies en dat doe ik op een bewuste manier, namelijk jou bewust maken wat jij graag in je huis wil veranderen. Op basis van jouw informatie, wensen en doelen deel ik mijn tips & kennis met je en probeer ik zo veel mogelijk op maat een advies voor jou uit te werken. Uiteindelijk ligt de verantwoording bij jezelf of je het advies wil uitvoeren.