HI

Ik ben Tirza!

Maar je mag me ook Tip noemen.
Wonen is mijn hobby en interieur is mijn passie. Sinds 2019 heb ik die krachten gebundeld tot mijn werk.

Samen met mijn handige klus-man, twee kinderen (14 & 12) en vier huisdieren woon ik in Arnhem. Ik ben een gediplomeerd interieurontwerper én Feng Shui professional. In 2021 besloot ik om zelfstandig te gaan werken als interieuradviseur, want hoe kan het ook anders; ik werk nu eenmaal graag vanuit huis en aan huis!

Met tipstudio geef ik advies voor inrichten op geluk. Woongeluk & werkgeluk. Ik geloof dat ons welbevinden wordt beïnvloed door onze omgeving, en onze omgeving wordt beïnvloed door ons welbevinden. Een belangrijk reden dus om bewuste keuzes te maken op plekken waar je het meeste bent, want deze keuzes hebben invloed op jouw levensgeluk.

Voor mij is bewust leven stilstaan bij wat er is in plaats van wat er mist, het (door)voelen van de omgeving en wat deze met mij doet, genieten van kleine gelukjes zoals hangen in een hangmat, wandelen met onze honden, een fijne muziek op de LP of een warme kop thee in de avondzon. Een huis dat alles ondersteunt in wat ik belangrijk vind is voor mij het ultieme woongeluk.

De energie die door TIP stroomt komt vanuit de elementen aarde, vuur en water. Je kunt dat herkennen in leiding nemen vanuit zorgzaamheid, creatief denken, veel aandacht voor visuele presentaties, een rustige uitstraling en flexibel in de omgang.

waarom

werken met TIP?

Interieuradvies draait bij mij niet om het mooie of perfecte plaatje, maar het complete plaatje. Focus op de beleving van wonen & werken. Ik gun iedereen een plek waar hij/zij blij van wordt en zichzelf kan opladen. Ik help je graag bij het creëren van een woon- of werkplek dat jouw ondersteunt in alles wat jij nodig hebt.

In mijn werk herken je dat ik meega met de tijd en tegelijkertijd probeer ik te laten zien hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven. Zo teken ik mijn plattegronden en tekeningen uit met de hand, maar wel met een digitale pen op een iPad. Stuur ik mijn verslagen grotendeels digitaal omdat afbeeldingen dan het beste tot zijn recht komen en zo kan ik ook belangrijke links naar websites met jou delen.

Scrollen op Pinterest kunnen we allemaal, maar wat je daar ziet is niet per sé de juiste oplossing voor jou. Ik kijk naar jouw huis of werkplek, jouw situatie, door te zien, te luisteren én te voelen. Bij het betreden van een nieuwe ruimte ontstaan er bij mij in een paar seconden al duizenden ideeën en die energie geef ik graag aan jou door.

zullen we aan de slag gaan?

laten we eens praten over jouw woon- of werksituatie.