interieuradvies

TIjdlijn:

va. 4 weken

inhoud:

analysegesprek + materialenplan, kleurplan, meubelplan, lichtplan, en stylingplan + presentatie + adviesverslag

DETAILS:

Vanuit de Feng Shui analyse die je hebt gehad gaan we met 1 concept verder aan de slag. Deze gaan we (eventueel aangepast) uitwerken en concreet maken met advies voor materialen en toepassingen voor je vloer & raambekleding, maken we een kleurplan met concrete kleurcodes, krijg je een uitgewerkt lichtplan met bijpassende armaturen voorgeschoteld, en laat ik je opties zien voor passende meubels en styling. Ook de tuin kunnen we hier eventueel meenemen!

prijs:

591 ,- (online 444,-)

☝🏼we hebben de focus op 1 ruimte (of levensgebied). Wil je advies voor meerdere, gecombineerde of kleine ruimtes, dan geldt er een aangepast tarief.

👉🏼 wil je een los onderdeel van het interieuradvies (bijvoorbeeld alleen kleuradvies of een lichtplan), vraag gerust naar de mogelijkheden!

👉🏼 wil je een interieuradvies zonder Feng Shui analyse? Voor een meerprijs is dat mogelijk. Lees hieronder verder.

Waarom kiezen voor een interieuradvies?

daar had je zelf nooit aan gedacht…

Nadat jij je Feng Shui analyse hebt laten bezinken wil je graag de mouwen opstropen en meteen aan de slag! Maar oei, het is nog steeds lastig om de juiste interieurkeuzes te maken. Of je hebt er simpelweg de tijd en energie niet voor om het allemaal uit te zoeken…
Vanuit de huisscan en de Feng Shui analyse is het nu wel helder wat jouw woonbehoeftes & -wensen zijn en ook wat jouw huis nodig heeft om een krachtig fundament te zijn voor jouw leven. Maar wat vind jij mooi? Welke opties zijn er allemaal?

In drie stappen help ik jouw verder en reik ik jou ideeën en producten aan waar je zelf nooit aan had gedacht. Dat duwtje in de rug die je precies nodig hebt.

stap 1.
analysegesprek & concept kiezen

We gaan in gesprek over de bevindingen, de twee concepten en het stappenplan uit de analyse. Welke sfeer wil jij in huis halen? We onderzoeken verschillende woonstijlen en nemen specifieke maten op. We kiezen een concept (eventueel in aangepaste variant) en maken een planning.

stap 2.
toepassingen & opties

Het concept is helder, de indeling is gekozen, hoe pas je dan de kleuren en materialen toe? Welke producten zijn geschikt? In een tussenpresentatie deel ik verschillende schetsen en ideeën met jou en kijken we naar de best passende opties. We kiezen specifieke kleuren en materialen uit aan de hand van stalen.

stap 3.
producten & afwerking

Bij de eindpresentatie krijg je in a.d.h.v. het eindverslag uitgebreide informatie over kleuren, materialen en hun toepassingen. In het meubelplan, lichtplan en stylingplan laat ik verschillende opties zien die geschikt zijn voor jouw nieuwe interieur.
Noodzakelijke aanpassingen worden nog gedaan en je ontvangt het complete advies digitaal met shop-links én natuurlijk ook in een papieren versie op je deurmat!

nazorg

Na een maand neem ik contact met je op om te polsen of je nog vragen hebt en of je behoefte hebt aan verdieping op het advies.

Belangrijk om te weten!
+ De prijs is gebaseerd op 1 woonruimte van gemiddelde grootte. Twijfel je of jouw ruimte valt onder een gemiddelde grootte? Informeer vooraf of er sprake is van een aangepast tarief.

+ Tarieven zijn inclusief 21% BTW.

+ Reiskosten worden apart berekend. Vanaf 10km buiten Arnhem-zuid € 0,30 cent per gereden km en een reisvergoeding van € 32,50 per uur.

+ De online versie is net zo uitgebreid, maar alle contactmomenten zijn online en het verslag is digitaal.

+ Er gaat altijd eerst een huisscan vooraf aan een interieuradvies. Wil je aan de slag met een interieuradvies zonder een Feng Shui analyse? Dan komen er kosten van 325 euro (per ruimte) bij voor een extra huisbezoek, indelingen- & concept ontwerp.

Klaar voor een nieuwe start?

laten we het hebben over jouw project