advies voor
inrichten op geluk
Creëer een omgeving die jou ondersteunt in alles wat jij belangrijk vindt.

Inrichten op geluk is je richten op de aspecten in je leven die jou ondersteunen en gelukkig maken.

Samen gaan we op onderzoek. Wat heb jij nodig van de ruimte om je heen?


Een fijne plek creëren begint bij bewustzijn. Feng Shui en Nine star Ki geven inzicht in processen die spelen in een huis en in de mens. Je bewust worden van die processen en invloeden geven je de mogelijkheid om bij te sturen, evenwicht en harmonie te creëren in je leven. Zo kun jij doelgericht keuzes in hoe je woont, werkt en met besef van de impact op de wereld, je gezondheid en…je geluk!

inrichten op woongeluk

Wat kies jij; klein, regulier of op maat?

Wil je tipstudio inschakelen voor interieuradvies van één ruimte, een complete woning of misschien wel je werkplek? Ik voorzie jou graag van een inspirerend en doelgericht advies dat past bij jouw woonvraag.

inrichten op werkgeluk

Wat heb jij nodig om in flow te werken?

Wil jij jouw onderneming runnen op een manier die past bij jouw energie, uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat? Op basis van jouw energetisch profiel maken we inzichtelijk wat jouw kracht- én ontwikkelpunten zijn en begeleid ik jou op maat naar een betere werkflow.

inrichten op persoonlijk geluk

Wat heb jij nodig om je vitaal en gelukkig te voelen?

Wanneer de omstandigheden goed zijn, zijn we in staat om te groeien. Net zoals een zaadje in de grond de juiste omstandigheden nodigt heeft om te kunnen bloeien. Maar welke omstandigheden heb jij nodig? Wanneer jij van jezelf begrijpt door welke energie je wordt aangedreven, welke krachten en ontwikkelpunten je hebt, ben je in beter in staat om juiste keuzes te maken. Keuzes die ervoor zorgen dat je je krachtig en in balans voelt. Zodat je bloeit!

Ik ben tip,
jouw adviseur!

als jij wilt weten hoe je van je huis of bedrijf een krachtplek maakt en het lastig vindt om de juiste keuzes te maken.

Dan is het fijn om een paar extra ogen, verfrissende ideeën, of een check-up te hebben wanneer je met je interieur of bedrijf aan de slag wilt gaan.

Het gaat mij niet om het mooiste plaatje creëren, maar om de beleving van wonen, werken, leven. Ik luister naar jouw verhaal, kijk naar het verhaal van een gebouw, de omgeving en gebruik mijn intuïtie en creativiteit om alles samen te brengen tot een passend advies.

Mijn Werk

Advies geef ik op verschillende manieren, maar allemaal vanuit de kennis van de elementenleer. Jij kiest wat het beste past bij jouw situatie. Mijn diensten zijn zo ingericht dat je altijd kunt kiezen voor verdieping van het advies.

warme woorden…

Wat anderen zeggen

tip mail

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van bewuste-woon-weetjes!

nieuwsbrief