tip consult

TIjdlijn:

1 week

inhoud:

2,5 uur op lokatie + verschillende opties mogelijk

DETAILS:

In een 2,5 uur durende afspraak krijg je doelgericht advies en ontvang je naderhand voor elke vorm van dit advies een digitaal verslag waar je direct mee aan de slag kunt. Wat is er zoal mogelijk;

👉🏼 een advies aan huis. Wanneer een Feng Shui analyse nog een stap te ver is kunnen we aan de hand van de huisscan, die je digitaal al eerder hebt ontvangen, ter plekke Feng Shui gerichte interieuroplossingen bedenken. Denk aan een kleur-, materiaal- of indelingsadvies. Of hulp bij het herorganiseren van je spullen.

👉🏼 verdieping op een Feng Shui analyse; geen volledig interieuradvies nodig? Dan kunnen we ook samen 2,5 uur sparren voor concrete interieuroplossingen. Ik neem kleur & materiaal stalen mee. Ik kan eventueel ook met je mee naar een winkel.

👉🏼 in een Nine Star Ki consult krijg je meer kennis over jouw Nine Star Ki profiel. Je leert welke energie jou aandrijft en wat dat betekent in je dagelijkse leven. We kijken uitgebreid naar de plek in jouw huis die gekoppeld is aan jouw profiel en hoe je deze kunt versterken.

👉🏼 geef een vervolg aan je interieuradvies, met meer productopties, hulp bij de styling, uitwerken van maatwerk of begeleiding bij het shoppen.

👉🏼 Nieuw huis op het oog? In combinatie met een huisscan is dit ook zeer de moeite waard als aankoopadvies! We bespreken de huisscan en kijken naar de wensen & mogelijkheden van de woning.

prijs:

275,- (online 207,-)

☝🏼 in een consult hebben we de focus op 1 ruimte (of 1 Nine Star Ki profiel). Wil je advies voor meerdere, gecombineerde of kleine ruimtes, dan geldt er een aangepast tarief.

wat is feng shui & nine star ki?


Belangrijk om te weten!
+ De prijs is gebaseerd op 1 woonruimte van gemiddelde grootte. Twijfel je of jouw ruimte valt onder een gemiddelde grootte? Informeer vooraf of er sprake is van een aangepast tarief.

+ Tarieven zijn inclusief 21% BTW.

+ Reiskosten worden apart berekend. Vanaf 10km buiten Arnhem-zuid € 0,30 cent per gereden km en een reisvergoeding van € 32,50 per uur.

+ De online versie is net zo uitgebreid, maar alle contactmomenten zijn online en het verslag is digitaal.

+ Er gaat altijd eerst een huisscan vooraf aan een TIP consult.

klaar voor nieuwe energie?

laten we samenwerken!