woon je in (de buurt van) Elst en heb je

interieuradvies nodig?

Ik kom graag bij jou thuis om het te hebben over jouw woonvraag.
Ik luister naar jouw verhaal, kijk naar het verhaal van je huis en gebruik mijn intuïtie en creativiteit om die twee samen te brengen tot een passend advies.

wat is bewust wonen en waarom

samenwerken met tip

Het gaat mij niet om het mooiste plaatje creëren, maar om de beleving van wonen.

Samen kijken we naar jouw situatie. Ik stel je kritische woonvragen, zoals ‘waarom koos je voor dit huis?’ , ‘wat is je lievelingsplek?’, ‘waar daagt je huis jou op uit?’. We kijken naar het hele plaatje. Dus ook naar de omgeving. Om je thuis te voelen is het belangrijk om in harmonie te zijn met de plek waar je woont. Kunnen we een beetje Elst in jouw huis halen?

Het lijkt me leuk om een stukje mee te reizen in jouw huis!

passend advies
voor jou

Interieuradvies geef ik op verschillende manieren. Van snel mini-advies waarin ik twee uur met je meedenk, of een Feng Shui advies waarin ik je help bewust te worden van jouw (woon)omgeving en hoe je die krachtiger maakt om je goed te voelen, tot een compleet interieuradvies, waarin ik je stapsgewijs meeneem in alle zaken waar je aan hebt te denken bij een nieuw start in je huis.

AFHANKELIJK VAN HET SOORT ADVIES KOM IK ÉÉN OF MEERDERE KEREN BIJ JE THUIS OF SPREKEN WE AF OP EEN INSPIRERENDE LOCATIE IN Elst.

zin om aan de slag te gaan?

laten we het hebben over jouw woonvraag!