feng shui analyse

TIjdlijn:

3 weken (per woonlaag)

inhoud:

bespreken huisscan en hulpvragen + observatie van de ruimte + adviesrapport + 2 concepten met oplossingen (moodboards & indelingen) + Nine Star Ki analyse per bewoner

DETAILS:

Vanuit de huisscan die je digitaal al eerder hebt ontvangen krijg je een complete analyse van jouw leefruimte. Tijdens een 2,5 uur durend huisbezoek bespreken we de scan, observeren we de ruimte, stellen we specifieke (woon) hulpvragen vast en hebben we het vooral over jouw beleving van wonen & leven. We leggen de link tussen jouw Nine Star Ki profiel en je huis.
Je ontvangt binnen enkele weken een uitgebreid & persoonlijk adviesrapport met antwoorden op jouw woon-/hulpvraag, 2 concepten met oplossingen, waaronder moodboards, indelingen- en productsuggesties.

prijs:

begane grond 655,- (online 492,-)

☝🏼 voor een analyse van een extra woonlaag komt er 195 euro bij.

👉🏼 dit advies kun je verdiepen met een interieuradvies.

Waarom kiezen voor een feng shui analyse?

wat is de rol van je huis in jouw leven…

Je huis is een weergave van wie jij op dit moment bent. Jij vormt je omgeving en je omgeving vormt jou. Door je meer bewust te worden van onbewuste processen kun van jouw huis een krachtplek maken. We creëren een gezonde stroom van levensenergie.  Hoe vloeiender die energiestroom, hoe meer flow je in je leven zult ervaren. Een Feng Shui analyse is er niet om voor jou te bepalen wat je wel/niet moet doen, maar laat jou zien wat er energetisch afspeelt in een ruimte en hoe zich dat kan vertalen in je leven. Vervolgens geef ik je tips & handvatten hoe je daarmee aan de slag kunt gaan.
Zo creëer jij drie stappen meer harmonie in jouw leven. >>>

stap 1.
onderzoek hulpvraag & huisscan bespreken

Tijdens het huisbezoek gaan we de ruimte waarnemen met een rondleiding; jouw verhaal & mijn vragen. We brengen hulpvragen en woonwensen in kaart. Jij gaat aan de slag met inspiratiekaarten om te ontdekken waar je een goed gevoel van krijgt, ik observeer de ruimte nogmaals in stilte. We bespreken de eerste analyse en kijken naar de kracht- en aandachtspunten in jouw huis.

stap 2.
complete analyse & conclusies

Alles wat besproken, waargenomen en geanalyseerd is wordt verwerkt in een rapport. Je leert over de 5 verschillende vormen van energie in jouw huis, over de wisselwerking tussen jou als bewoner & dit huis. Aan de hand van je geboortedatum leer je wat jouw Nine Star Ki profiel is, dit vertelt iets over jouw eigen innerlijke interieur, over patronen in je leven en hoe je met bewustzijn daarover doelgerichte keuzes kunt maken voor je huis.

stap 3.
oplossingen & suggesties

Energie kan worden aangetrokken of verplaatst door alles wat de zintuigen stimuleert. We brengen de energie in harmonie met rituelen, kleuren, symbolen, het verplaatsen van voorwerpen en visualisatie. Je kunt je huis dus eigenlijk zien als 1 groot visionbord… Per ruimte laat ik zien wat jij kunt doen om de balans te herstellen of te versterken. Je ontvangt het rapport ingebonden in je brievenbus!

vervolg

Na een maand hebben we telefonisch/online contact om het rapport kort na te bespreken en kijken we of je behoefte hebt aan verdieping op het advies.

wat is feng shui & nine star ki?

Ben je klaar voor een reis door je huis?

laten we beginnen bij je voordeur…

Wil je alvast zelf aan de slag?

ONTVANG 9 TIPS VOOR FENG SHUI IN JE HUIS