feng shui advies

TIjdlijn:

3 weken (per ruimte)

inhoud:

voor analyse + huisbezoek + adviesrapport + presentatie

DETAILS:

Feng Shui gaat over de mens in relatie tot zijn omgeving. Met een Feng Shui advies kijk je met andere ogen naar een leefruimte, krijg je inzicht in de heersende energie in een ruimte én in jezelf. Je leert wat je in een ruimte kunt doen om te bouwen aan je eigen welzijn en het realiseren van je wensen. Zo kun jij bewuste interieurkeuzes maken die zorgen voor meer harmonie in jouw leven.

prijs:

591,- (online 445,-)

ik zal je even bijpraten

wat is feng shui…

Feng Shui betekent letterlijk water en wind. Het is een eeuwenoude studie die ons inzicht geeft in de relatie tussen de mens en zijn omgeving.

Feng Shui is ontstaan vanuit de behoefte om te begrijpen welke processen en invloeden er zijn op ons menszijn. Het geeft woorden aan een gevoel en vertelt wat de omgeving met ons doet.

Feng Shui wordt gebruikt als middel om energie in een ruimte te harmoniseren. Gunstige energie versterken, storende invloeden afwenden en tegenstrijdige energie in evenwicht brengen. Met behulp van voorwerpen, rituelen, symbolen, visualisatie en gebruik van kleuren en materialen wordt er evenwicht en harmonie gecreëerd in de omgeving.

alles is op elk moment in verandering

yin & yang

De praktische wijsheid van Feng Shui is gebaseerd op de wisselwerking tussen Yin & Yang. Deze twee energieën werken voortdurend op elkaar in. De verhouding van de stromende levensenergie, die ofwel actief en naar buiten gericht (yang) is of stagneert en naar binnen gericht (yin) is, heeft invloed op onze stemming en gezondheid.

de energiebeweging van de

vijf elementen

Feng Shui geeft inzicht in de heersende energie in een huis. De vijf elementen vuur, aarde, metaal, water en hout verbeelden die energie. Het zijn 5 vormen van energiebewegingen die met elkaar in een cyclus verbonden zijn. Deze energieën kunnen elkaar voeden of tegenwerken. Elk element heeft zijn eigen energie, zijn yang kant en zijn yin kant.

vuur-energie is actief, zichtbaar, grenzeloos. creatief en vol passie

aarde-energie is voedend, veilig, vast. stabiel en vormend

metaal-energie is scheidend, duidelijk, doeltreffend en sterk.

water-energie is flexibel, ongrijpbaar, afhankelijk, spiegelend en rust

hout-energie is verbindend, groeiend en naar boven gericht.

Ben je klaar voor een reis door je huis?

laten we beginnen bij je voordeur…
wil je zelf aan de slag?

ontvang 9 tips voor feng shui in je huis