bewust advies

elke verandering in je omgeving
brengt verandering
in jezelf

bewust kiezen

samenwerken met TIP

duurzaam en ecologiche voetafdruk

Interieur is luxe. Toch lijkt er verandering te komen in de manier waarop er naar interieur wordt gekeken. We worden financieel en ecologisch gedwongen nog een keer extra na te denken voor we iets aanschaffen. Zo gaan we vanzelf meer en meer nadenken over wat nu onze werkelijke behoeftes zijn. Het maken van duurzame keuzes bij de bouw of renovatie van je ruimte, zoals werken met energiebesparende systemen, het verminderen van afval, recycling en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

bewust minder

Kiezen voor een eenvoudiger en minder materieel gedreven levensstijl en het minimaliseren van je bezittingen. Dit kan helpen om overconsumptie te verminderen en een meer gebalanceerd en stressvrij leven te leiden. Ik heb het hier niet over minimalisme als interieurstijl maar over een bewustzijn over de gekozen spullen om je heen. Omring jezelf met spullen die je een glimlach geven en maak jezelf los van vastzittende, oude energie.

gezondheid en welzijn

Ons huis helpt ons tegemoetkomen aan onze basisbehoeften: ‘veiligheid’ en ‘onderdak’, het houdt ons warm en zorgt dat we rustig kunnen slapen.
Bewust wonen draait om verantwoordelijkheid nemen voor de impact van je woonomgeving op je algehele welzijn. Door het creëren van een gezonde en veilige leefomgeving, het vermijden van giftige stoffen en ongunstige energiestromen, het optimaliseren van natuurlijk licht, goede ventilatie, natuurlijke producten en het vormen van ruimtes die rust en ontspanning bevorderen.

en zo doen we dat…

huisscan

woonvragenlijst / analyse plattegrond / berekening nine star ki profiel / benoemen krachtplekken & aandachtspunten / digitaal verslag

Wat is het (energetische) verhaal van jouw woon- of werkruimte? Met een huisscan krijg je inzichtelijk wat voor jou de krachtplekken & aandachtspunten in deze ruimte zijn. Binnen 3 werkdagen heb jij een verslag in je mailbox waarmee je een start kunt maken om van jouw huis een krachtplek te maken…

tip consult

2,5 uur op lokatie / meerdere opties mogelijk

Doelgericht advies bij jou op lokatie, waarbij we samen verder sparren met bijvoorbeeld een advies aan huis, verdieping op je Feng Shui Analyse, een Nine Star Ki consult, een vervolg op je interieuradvies of een aankoopadvies…

feng shui analyse

bespreken huisscan / huisbezoek / volledige Analyse van je huis / adviesrapport incl. oplossingen

Waarom voel je je op de ene plek prettig en op de andere niet? Feng Shui legt je uit hoe dat zit. Je wordt bewust van processen die er in jouw huis spelen en welke invloed dat op jou heeft. Met eenvoudige tools breng jij je huis weer in balans.
En daarmee ook jezelf…

interieuradvies

analysegesprek / materiaal- & kleuradvies / lichtplan / productadvies / adviesverslag

Vanuit de Feng Shui analyse gaan we stap voor stap toewerken naar het creëren van die fijne ruimte. Samen maken we de juiste interieurkeuzes. Precies dat duwtje in de rug die je nodig hebt…

OFFLINE OF ONLINE?


net zo veel advies, 25% goedkoper!

Alle diensten kunnen ook online afgenomen worden, maar zien er een klein beetje anders uit. Alle contactmomenten zijn online, je ontvangt een digitale video presentatie, een digitaal presentatieverslag in PDF (met shoplinks).

Contactmomenten vinden plaats via ZOOM, facetime of telefonisch.

Wat anderen zeggen…

ervaringen

dit zijn de pakketten


huisscan

130

dit is een digitaal advies


tip consult

275

(online 207)


feng shui analyse

655

(online 492)

interieuradvies
(per ruimte/levensgebied)

591

(online 444)


liever iets op maat
of eerst even kennismaken?

of… toch zelf aan de slag?